Naar huis

22 mei 2024 - Wolfsburg, Duitsland

Vandaag staat er een spannende rit te wachten, met veel regen. Maar als we op de fiets stappen is daar lekke band nummer drie…
De pensionhouder heeft wel een plaksetje, en ik plak de twee lekke banden die we nog hadden. Mijn voorband heeft een kapot ventiel, en dus gaat er één van de geplakte banden op.
Na zeven kilometer blijkt die band toch niet zo goed geplakt te zijn, want hij staat leeg…. Er is maar 1 oplossing: 8 km lopen naar de dichtsbijzijnde fietsenmaker…Wel een meevaller, de verwachte regen is er niet.
Na anderhalf uur wandelen en hardlopen, eerst een stuk langs een redelijk drukke weg, komen we aan bij het station. Daar niet ver vandaan zit een fietsenmaker, waar we, na eerst koffie gedronken te hebben, een nieuwe binnenband kopen en erop zetten.
Maar de lust om verder te fietsen is nu wel op, en onder de koffie kopen we treinkaartjes naar huis.
Het was een mooie vakantie, heerlijk gefietst, prachtige steden, maar Hannover lag net iets te ver weg.

Ik dank jullie voor jullie belangstelling en reacties. Altijd stimulerend voor de blogger.

1. Marianne Grunell:
    22 mei 2024
    Welkom thuis, met name namens Henk. Hij mist zijn broer.
  2. Thea van Lierop:
    Welkom thuis mama
  3. Betty en Wim:
    22 mei 2024
    Complimenten voor jullie doorzettingsvermogen! Goede reis naar huis gewenst!